Befejezett történet!

2014. március 29., szombat

28. fejezet

Sziasztok:)

Meghoztam a 28. fejezetet, még ebben sincs sok akció, de lassan megérkezünk a bálra és a történet végjátékához is, ezenkívül még 4 fejezet és az epilógus van hátra, majd következik a második kötet.
De most szokásosan, jó olvasást a fejezethez!

Puszi:)

28. fejezet


    A nap végül hamar elrepült. Elbeszélgették, elszórakozták az időt, egyszer még azt is eldöntötték, hogy főzni fognak. Neki is álltak, birtokba vették a konyhát, de a fiúk nem sokat segítettek. Alex alapból rögtön felpattant az asztalra, és a fejébe vette, hogy ő irányít. Eric se próbálkozott, ő inkább csak röhögött a lökött haverján, vagy éppen Rosien, aki meg kiabált vele. Végül, hogy elkerülje a harmadik világháború kitörését, elrángatta onnan a fiút, magára hagyva a lányokat, és rájuk a főzést. Lisa egészen jól mulatott, ahhoz képest, hogy nem egy született konyha tündér, a vörös lány viszont a kezében tartotta a dolgokat. Elmesélte, hogy gyakorta segít Stephnek, és sok fortélyát elleste, megtanulta. Már régen eldöntötték, hogy házi készítésű gyrost csinálnak, mert azt mindenki szereti, és hamar bele is vágtak. Rosie dirigált, Lisa meg kuktáskodott. Mivel soká kezdtek neki, csak kettőre lettek teljesen kész, de hát ott szúrták el, hogy csak akkor kezdtek bele az ebéd főzésbe, amikor már éhesek voltak. A hús, a pita és a saláta hamar kész lett, nem igényelt hosszú időt az elkészítése. De mivel Rosie nem szerette a pitát, neki még sült krumplit is sütöttek ki, aztán végül mindennel készen lettek. Szóltak a fiúknak, de csak négyen ültek le ebédelni. Josh segített a bál megszervezésében, így az utolsó simításoknál is jelen volt. Steph és Felisz pedig még mindig a butikban voltak, és dolgoztak, és nem is igen akart egyikőjük sem találkozni a mérges lánnyal, aki jelenleg nem igazán volt kiszámítható állapotban, de ez már napok óta tartott. Végül Alex magára vállalta az áldozati bárány szerepét, és vitt az anyjának, és húgának a lányok főztjéből. A többiek még sokáig beszélgettek az asztalnál ülve mindenféle dolgokról, majd Rosie elrángatta készülődni. A lányok felrohantak a lépcsőn, de Lisa még láthatta Eric mosolyát, ami az izgatottságuknak szólt, és követte őket a tekintetével. Annyira édes volt, és helyes, hogy pillangók keltek életre a gyomrában, de nem figyelhette sokáig, mert a kanyarban elvesztette szem elől a fiút.
Aztán pedig Rosie kezelésbe is vette. Először elküldte letusolni, addig pedig ő is elment. Bement a szobába, és az órájára nézett, több, mint két teljes órája volt még az indulásig. A fürdőszobához lépett, ledobta a ruháit, majd beállt a zuhany alá. Jól esett neki a víz, kellemesen meleg volt, és nyugtató. Közben úgy döntött hajat is mos. Hosszú percekig folyasztotta magára a vizet, nem akarta abbahagyni a zuhanyzást. Végül kilépett a tusolóból, magára tekert egy törülközött, egyet pedig a hajára, turbánt formázva. Kilépett a szobába, Rosie már ott várta.
– Itt egy köntös, vedd fel, aztán fogd magad, és gyere át a szobámba – utasította, azzal ki is ment, de még előtte leakasztotta a ruhazsákot a szekrényről. Lisa a kezébe fogta a hajszárítót, meg még pár dolgot, és utána lopakodott. Szerencséjére senkivel sem találkozott a folyosón, az ajtaja nyitva állt, belépett, aztán behúzta maga után az ajtót. Rosie a szobájában lévő fésülködő asztal előtt ült, mint egy színésznő, aki az előadásra készül. Az asztalka is pont olyan volt, mint a filmekben. Középen egy nagy tükör, körülötte pedig apró, kerek, fehér színű lámpák.
– Ott a fürdőszoba – mutatott az egyik ajtóra a lány –, szárítsd meg a hajad, aztán kezelésbe veszlek – kacsintott rá mosolyogva, majd tovább sminkelte saját magát.
Lisa követte a parancsot, és mosolyogva bedugta a konnektorba a hajszárítót, és azonnal beindította. A gép brummogásán kívül semmit sem hallott. A gondolatai kicsit elkalandoztak, és akarva-akaratlan elképzelte Ericet öltönyben. A látvány még gondolatban is magával ragadta, hát még amikor valójában meglátta a fiút a fekete zakóban, és a hozzáillő fehér ingben... De lassan végzett a hajszárítással, lekapcsolta a gépet, és kilépett a szobába. Rosie egy kék köntösben ült még mindig az asztalnál. Tökéletesen, de szolidan volt kisminkelve. A szemein visszafogott csillogós barna szemhéjpúder volt, vékonyan ki is húzta a szemét barna szemceruzával, és erősen használta a szempillaspirált is, az ajkain pedig csak halvány szájfény csillogott. A hajába sima, egyszerű loknikat sütött, és feltűzte kicsit. Profi munka volt, ki tudja már hányszor csinálhatta.
– Hű... – Lisa csak ennyit suttogott meglepetten, tátott szájjal.
– Köszönöm – mosolygott rá Rosie, majd intett neki, hogy üljön le, és belekezdet a sminkelésébe. Lisa figyelte, hogy a lány milyen ügyesen, és magabiztosan játszik az alapozóval, majd a szemfesték, és szemceruza került elő. Követte a parancsait, így lehunyta a szemét, és innentől nem láthatta, mit csinál vele. Érezte ahogy a szemceruza pici kis hegye határozottan szántja a szemhéját, de meg se próbálta kitalálni aztán, hogy éppen mit, és hogyan csinál vele Rosie. Csak hátradőlt, kényelmesen, és várta a fejleményeket. Aztán végre abbahagyta a sminkelést, és hagyta, hogy kinyissa a szemét. Meglepetten szemlélte a tükörképét, először el sem hitte, hogy saját magával néz szembe. A szemei füstösre voltak festve, nem túl erősen, de azért feltűnően, pont megfelelően. Nem volt se túl sok, se túl kevés, a szemzuga enyhén fehér volt, az ajkaira ő is csak natúr sminket kapott. Most pedig következett a haja. Rosie kifésülte, majd kontyot csinált belőle, visszafogott, fonott kontyot, aztán végzett a sminkkel, és a hajával.
– Hogy tetszik? – kérdezte.
– Nagyon, köszönöm – mosolygott rá Lisa, de kopogás zavarta meg őket, majd óvatos ajtónyitás.
– Bejöhetek? – kérdezte Eric a résnyire nyitott ajtón át.
– Mit akarsz? – förmedt rá Rosie, a fiú teljesen kinyitotta az ajtót, a lány pedig abban a pillanatba belökte Lisát a fürdőszobába. Ő felkiáltott, mert ezzel meglepte, Eric pedig felnevetett.
– Ha tudom, hogy Lisa testi épségét veszélyeztettem, inkább másra hárítom a feladatot – mosolygott a fiú még mindig.
– Szóval mit akarsz? – kérdezte újra Rosie idegesen.
– Stephanie küldött valami hajsütő vasért, vagy miért – vonta meg a vállát unottan, Lisa felemelte a mosdókagylóról, majd kinyújtotta a fürdőből. Eric újra felnevetett a keze láttán. – Kösz – nyögte ki két hullám között.
– Amúgy te még sehogy sem állsz? – kérdezte Rosie eztán mérgesen. Egy pillanatnyi hatásszünet következett, Lisa ki akart lesni, hogy mi történik, túl nagy volt kinn a csend, de nem mert, félt, hogy a barátnője leharapná a fejét.
– Ugye most csak viccelsz? Csomó időm van még – jött meg aztán végül a válasz, majd sietősen a nyílt az ajtó, és Eric már ott sem volt. – Megyek, ezt még oda kell adnom, már nagyon várják – hadarta, már odakint. Amikor kilépett a fürdőből Rosie a szoba közepén állt, és hang nélkül hápogott, majd Lisához fordult, és az ajtóra mutatott.
– Láttad ezt? – kérdezte felháborodottan. – Micsoda egy alak! – rázta meg a fejét.
– Hát ami azt illeti, nem, nem láttam – suttogta Lisa, Rosie elvigyorodott, így magának is megengedett egy aprócska mosolyt, aztán a lány a felakasztott ruhás zsákokhoz lépett. Először Lisáét nyitotta ki, és fordította felé. Egy fehér estélyi volt benne. Leakasztotta a vállfáról, és ráadta. Elölről eléggé visszafogott volt, nem volt rajta semmi minta, csak baloldalt volt egészen felhasítva. Nyakba akasztható pántja volt, hátulról pedig csak egy fűző tartotta össze, és egészen nagy darabot hagyott láttatni a hátából. Teljesen leért a földig, még a cipőjét is eltakarta. Rosie egy fekete magas sarkú sok pántos szandált adott rá.
– Tudsz benne menni tornacsukás lány? – kérdezte nevetve. Lisa tett pár lépést kissé bizonytalanul.
– Hát... – húzta el a száját – nem biztos.
– Se baj! – legyintett a vörös. – Majd Eric megfog.
De Lisa ettől még nem könnyebbült meg, semmi kedve sem volt a fiú előtt bénázni. Rosie napokkal előbb is elmondhatta volna neki, hogy ilyen magas sarkút szán a ruhájához, akkor megtanul benne rendesen menni.
Majd a másik ruhához léptek. Azt is kicsomagolták, majd Rosie felvette. Egy spagetti pántos könnyed zöld ruha volt, empire szabással. Nagyon illett a szeme smaragd színéhez, a szabása miatt pedig egy kicsit magasabbnak tűnt, semmi kétség értett hozzá. Fekete magas sarkút cipőt vett még fel, aztán egy pillantást vetett magára a tükörben, majd Lisához fordult.
– Át kell mennem Feliszhez. Megnézem, hogy kell-e neki segítség. Addig maradj itt! Sietek – mosolygott rá, aztán átment a másik lány szobájába a fürdőszobán keresztül.
Lisa semmit sem hallott abból, ami odaát folyt. Aztán inkább a tükör elé lépett, és újra megnézte magát. Egészen elégedett volt, bár közel sem érezte magát annyira csodásan, mint hitte, hogy fogja. A filmekben, és könyvekben ilyenkor mindig felszabadult, és rettentően boldog a főszereplő lány. Többször is végignézett magán, körbe is fordult párszor, de az érzés nem múlt el. Feszélyezve érezte magát. Az ujjai közé zárta a vörös követ, ami most is a nyakában nyugodott, és bizonytalanul az ajkába harapott. Ekkor kinyílt az ajtó, és valaki besomfordált a szobába. Lisa oldalra kapta a tekintetét, és meglátta Ericet. Már a fiú is felöltözött elegáns fekete öltönyben volt, hozzá fehér ingben, aminek a felső két gombját nem gombolta be, a nyakkendője pedig lazán volt megkötve, a haját tökéletesen, rosszfiúsan, kócosan lőtte be, de az öltözéke dísze még így is nem más volt, mint egy pár fekete tornacipő a lábán. Lisa kicsit meglepődött a megjelenésén, de így is elképesztően magával ragadta a látvány. Eric lassan végigmérte őt, majd csibészes mosolyra húzta az ajkait, és megérintette a szabadon lévő hátát, és Lisa gerincén kellemes remegés futott végig.
– Illik hozzád ez a ruha – mondta.
– Köszönöm, hozzád is – válaszolt kapásból Lisa, majd zavarában lehajtotta a fejét, amikor rájött, mit is mondott az előbb. Eric szemei jó kedvűen villantak meg, mielőtt megszólalt.
– Biztos? – kérdezte játékosan. – Nem sápaszt egy kicsit? Mert én úgy érzem.
Lisa elmosolyodott, majd felnézett rá, az arca még mindig pipacs pirosan virított a sok alapozó, és púder alatt: – Ne gúnyolj! 
Eric nem válaszolt, csak mosolygott, közelebb lépett hozzá, és felé nyújtott valamit. Egy pár fehér selyem kesztyű, és egy gyönyörű fehér álarc volt az egyik kezében, a másikban pedig egy egyszerű fekete.
– Hát ezek? – kérdezte Lisa csillogó szemekkel.
– Az este utolsó kellékei – Eric megfogta a jobb kezét, majd óvatosan ráhúzta a kesztyűt, aztán a balra is, majd a kezébe adta a gyönyörű, csillogó maszkot.
– Mire kellenek? – faggatta tovább a lány, próbálva elterelni a figyelmét a fiú kezéről, ahogy a bőréhez ért a kesztyűk felhúzása közben. A selymes anyag a könyökéig ért, a végén díszes varrással, gyönyörű volt, olyan régi módi, úrias. Gazdag hölgyek hordtak ilyesmit a fényűző báljaikon, amiket csak kedvtelésből szerveztek.
– A kesztyűk az érintkezés miatt, elég nagy teher, ha állandóan villámok cikáznak végig a testeden, ha csak hozzá érsz valakihez, tánc közben ezt pedig nem igen lehet elkerülni – vigyorgott a tudatlanságán, de semmi bántó nem volt a hangsúlyában, semmi kioktató. – Az álarc pedig... – közelebb hajolt a füléhez, és úgy súgta bele, meleg lehelete csiklandozta a lány bőrét – a titokzatosság kedvéért.
Lisa el tudta képzelni milyen csibészes mosoly játszhat most éppen az arcán. Elvörösödött, és Ericre emelte a tekintetét, így magas sarkúban csak két-három centivel lehetett nála alacsonyabb, és ő is ránézett, találkozott a pillantásuk. A mosolyt illetően pedig nem tévedett, féloldalas, huncut mosoly, az ami a legjobban állt a fiúnak, és talán nem csak neki, hanem az összesnek.
– Öhm... – köszörülte meg a torkát, meg akart szólalni, hogy véget vessen ennek a furcsán intim pillanatnak, de nem tudta, mit is mondjon, így azt mondta, ami először az eszébe jutott.. – Most már megmutatod nekem az emléket? – ért a láncán nyugvó kőhöz a nyakába. Eric a szemébe fúrta a pillantását, és egy darabig fürkészte őt, majd megrázta a fejét.
– Még nem – suttogta. – Majd ha felkészültél.
– De... – próbált ellenkezni Lisa, de egyetlen jó érv sem jutott eszébe, végül megadóan bólintott, amikor egy kopogás zavarta meg a pillanatot, majd benyitottak.
– Mi indulunk lassan – mondta Josh. – Jöttök velünk, vagy vártok még?
– Hát nem tudom túlélem-e még egyszer, ha összefutok Rosieval – nézett rá a férfire Eric mosolyogva, de azért bólintott, és felajánlotta a karját a lánynak, hogy karoljon belé. Lisa felnézett rá, ő pedig mosolyogva biztatta. Amikor kiértek a könyvtár felé irányította őt.
– Borzalom! – rázta a fejét Rosie, amint meglátta a fiút, az arcát egy zöld álarc mögé rejtette, a kezeit sötétzöld kesztyűbe bújtatta, de az övé csak a csuklójáig ért. – Inkább nem is szólok már semmit.
Eric felnevetett, de nem reagált semmit sem. Alexen és Jasonön szintén fekete öltöny volt fehér inggel, csak ők rendesen megkötötték a nyakkendőt, és az öltözékükhöz illő cipőt viseltek. A fiatalabb testvér a szeméhez illő nyakkendőt viselt, még jobban kiemelve a kékségét, a haját szokás szerint zselézte be. Josh szürke öltönyt viselt fekete inggel, a felesége pedig fekete-szürke, pánt nélküli estélyit, a haja szintén fel volt tűzve, de még így is a lapockájáig ért.
Felisz sötétkék, szinte már fekete ruhában volt. Egyszerű volt, nem volt rajta semmiféle minta, csak egy hasítás, ami a térdéig ért, megmutatva, hogy egy fekete csizmát visel, beletűzve egy tőrt, ha Lisa jól vette ki. A ruhájának hosszú trombita ujja volt, a dekoltázsát teljesen eltakarta, csak a hátán volt, a lapockái között egy kisebb lyuk, csak ott látszott a bőre. Az álarca szintén kék volt, és a kesztyűje is. Natúr sminket viselt, szinte láthatatlant, a haja pedig csak simán leengedve volt. Alex mellett állt, és belekarolt.
– Eric – nyújtotta a kezét felé Stephanie. A fiú egy pillanatig értetlenül meredt rá, majd kelletlenül a zakója zsebébe nyúlt, és két darab kardot adott át a nőnek. – Nincs több? – emelkedett meg kérdőn a szemöldöke.
– Nincs – tárta szét a karját védekezően Eric.
– Alexander? Felicity? – fordult a másik két gyermekéhez az anyjuk.
– Nincs – mondta felháborodottan a fia. Stephanie rosszalló, anyai pillantást vetett rá, mire ő bocsánatkérőt Ericre, és átadta a kardokat, amik nála voltak, majd Felisz is kelletlenül elővarázsolt a ruhájából, és a csizmájából egy pár darabot, annyit, mint a fiúk együttvéve. Steph az asztalra tette a kardokat, majd újra a gyerekekhez fordult.
– Itt legyenek, amikor visszajövünk – mondta fenyegetően, de a szemei inkább büszkén csillantak, mint dorgálóan.
– Akkor indulhatunk – mondta Josh, és kinyitotta a teleport ajtaját, és a feleségével át is lépett rajta, Jason és Rosie követték, Alex viszont megtorpant, és kérdőn nézett Ericre, aki még mindig nem mozdult.
– Menjetek csak! – biccentett a fiú, majd Lisához fordult, amint becsukódott az ajtó. – Vedd fel a maszkod! – utasította, és feltette a sajátját. – Ha átérünk, és ha valaki esetleg megkérdezi, ki vagy, térj ki a válaszadás elől. Nem fogják elméletileg, de kitudja. Megpróbállak nem magadra hagyni az este, de nem ígérhetek semmit, lehet, hogy olyanokkal kell majd társalognom, akikhez semmi kedvem – hadarta az instrukciókat.
– Nem akarsz menni – suttogta Lisa, a fiú arcán semmi öröm sem látszott a bál miatt, inkább csak gúny, és düh.
– Szívesen elkísérlek – mosolyodott el halványan, de őszintén. – Csak én tudom, mi vár ott ránk, vagyis inkább rám, és nekem nem csak nevetés, meg szórakozás.
– Ha maradni akarsz... – kezdet bele a lány, de Eric leállította.
– Kész vagy? – kérdezte. Lisa lassan bólintott, és megindultak az ajtó felé.

9 megjegyzés:

  1. Sziaa Szilvi, bocsi, hogy csak most írok, de a hétvégén nem voltam olyan állapotban, hogy....na mind1 a lényeg, hogy nem tudtam írni.
    Mivan, együtt fogunk bálozni? Hol a meghívóm? kézbesítsed de azonnal, van egy olyan érzésem h Chris meg fog jelenni (nemtom miért, lehet szét akar zúzni mindent ott) és akarok vele egy táncot!!! Úgyhogy küldd azt a meghívót! Fú Eric, mintha magamat, vagy Lexit láttam volna fiúban, áww azt hiszem most szerettem meg őt igazán! Mi az hogy tornacipőt vesz fel egy ilyen eseményre?!! Hát őt nekem teremtették!! Mehetnénk együtt tornacipőspárként, nekem nem ez lenne az első eset (komolyan mondom)...Úristen miket mondok! Chris ezt ugye nem láttad??? ez csak a zavart elmém szüleménye!! Mostanában olyan sok minden történt nem tudom miket beszélek! Ne haragudj szerelmem!! Csak kicsúszott, tudod, hogy mindig téged foglak szeretni, csak téged!! Ne haragudj rám CHRIS!! Csak teccik az öcséd stílusa ennyi az egész!! De a tied jobban!! Na? Most mondd, hogy tudnál rám haragudni! Nem! Mondom én!! Naugye! Én ruha ügyek terén fullsötét vagyok, úgyhogy fogalmam sincs milyenek a ruhák, de biztosan szépek, kicsit elképzeltem őket, mármint a színek alapján mert összesen annyit értettem (végülis, hogy várnád el tőlem,hogy értsem, az előbb mondtam, hogy tornacipőben jelentem meg már egy hasonló eseményen, jólvanna fájt a lábam a magassarkúban, ami azért kellett, hogy elérjem azt a 170es magasságot! Nem röhögni, nem kicsi vagyok, csak alacsony növésű!!! A genetika miatt van, de bízom benne, hogy még nőni fogok hosszában és nem széltében!) NA visszatérve a sztorihoz nagyon teccikelt amikor mindeni kipakolta magából a kardokat (ez most félreérthető volt???) Ja meg a fürdőszobás cuccos jó volt....de az nem teccikelt h erik bement a szobába!!! Úgy kellett volna lennie h lent várnak és lisa megjelenik a lépcső tetején és szépen lassan lépked felé eric pedig megkövülten bámulja és alig kap levegőt áww....(Úristen tényleg sok vámpírnaplókat nézek! De mit lehet tenni, mindenki imádja, főleg én függő vagyok áhhhh!!!♥Na jó most tényleg szüneteltetni fogom, de csak mert rákaptam az odaátra áhhhh Dean♥ Imádlak! Hupsz ezt megint nem én mondtam Chris téged szeretlek!!) NA jó befejeztem itt ezt, mert nyilvánvaló h csak zagyválok össze vissza sok marhaságot, és már ígyis túl sok minden bizarr dolgot hordtam itt össze...még egy kis elmélet a végére! Tudom én érzem h Chris a góré James vagy valaki ottlesz a bálon, főleg CHRIS!! Kérjen már föl táncolni!!!! Botrány lesz ha nem! Ne akard tudni, milyen ha igazán dühös vagyok! Vagy jön a csillár! hihih Áhh tényleg azt is meg kéne már írnom, de lusta vagyok...áhh képzeletben ott lebeg vki feje felett úgyhogy csak óvatosan!
    Szejetlek! Imádikus volt, ha kimaradt volna
    Siess, tudom még egy hét bleee!
    Cup-cup♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lora!!!!:)
      Jaj, mi volt? :O Majd ha egyszer sikerül hosszú időre gép közelébe férkőznöm mesélsz. Semmi gond, teljesen megértem, így is nagyon örülök, hogy írtál:)
      Még nem érkezett meg?:O Na, ezekre a futárokra se lehet semmit se bízni:D Úgy tűnik, pénteken teszem a frisst és jön a bál:)
      A tornacipős dolog sejtettem, hogy tetszeni fog:D Azért lassan te is megkedveled Ericet, legalább egy picit;) :D Á, Chris sosem tudna rád haragudni, a legnagyobb rajongója biztonságban van. Amúgy is bírja az öccsét, ennyi kis rajongást megérdemel ő is.
      Igen, tudom, hogy le kellett volna mennie, de az olyan klisés, nem akartam beletenni, lehet rossz döntést hoztam. Én Castiel fan vagyok, de Dean a 2. kedvencem :D Egyébként az ő testvéri viszonyuk ihlette Chris és Eric viszonyát, szóval nagy hatással volt rám az Odaát♥
      Már így is rettegek tőled, mi jöhet még? :O Csak hülyülök, imádlak♥
      Remélem, hogy Daniel feje felett lebeg, muhahahha :P
      Köszönöm:D
      Hozom pénteken este:D
      Puszi♥

      Törlés
  2. Szilvi! :)
    Hú hát Lora komija után nem igazán tudok szóhoz jutni, de azért megpróbálom! :D
    Jaj Lisa ruhája nagyon szép, ahogy elképzeltem magam előtt.... na jó nem álmodozom! :)
    A többi ruha is tetszett, főleg Eric tornacipője! ;) Nem tudom, nekem egy kicsit fura volt, hogy bement a szobába Lisához, és nem lent várta őt.... ne értsd félre az egészet imádtam, mint mindig, csak én egy kicsit másképp képzeltem el...
    Nagyon-nagyon várom a kövit!! És nagyon boldog lennék, ha megjelenne egy bizonyos személy... szerintem tudod, hogy kire gondolok! :D CHRIS!!
    Siess vele!
    Puszi♥

    VálaszTörlés
  3. Dana!!! :)
    Lora mellett nem könnyű szóhoz jutni :D
    Majd ha egyszer újra báli jelentet írok úgy írom meg, ígérem, hogy lemenjen a lány a lépcsőn :)
    Ott lesz a bálon, ki se maradhatna :D Lesz Chris:)
    Köszi:) ♥
    Puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen én maradandó hatást keltek!! Szilvi mi az hogy neki válaszolsz??? amikor én mondom h Chris legyen ott nekem nem mondod h ottlesz!!! Meg nekem nem ígérted meg a lépcsőset, most megsértődtem!! Sírok, nagyon érzékeny vagyok!!! Ne titkold előlem a szaftos részleteket, mert nagyon nagyon lebeg az a csillár valaki felett!!!
      Szejetlek!

      Törlés
    2. Nálad mondtam, hogy ott lesz, és direkt, nem véletlen köptem el, kaptál pár morzsácskát:P :D
      Akkor most ünnepélyesen neked is megígérem HA lesz még hasonló jelenet, lejön a lány a lépcsőn:D
      Én is téged ♥

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Szilvi♥
    Már nagyon vártam ezt a részt, kíváncsi vagyok,h mi fog történni a bálon:)
    Azon nagyot röhögtem, mikor a fiúk még mindig pakolják a fegyvereket és még mindig, mindig és sosincs vége:DD hát az számomra nagyon vicces volt:'D
    Ha Lora táncolhat Chris-el, akkor én meg Alexal akarok!!!!!!!!!!!!!!!
    Mikor leírtad, hogy hogyan néz ki, én teljesen elolvadtam...olyan kis cuki, hogy mindjárt megzabálom..:DD najó! ez túl nyálas és idétlen volt!!:Dxd
    Mikor leírtad, h milyen ruhákban lesznek, nekem az is nagyon tetszett, mert teljesen el tudtam képzelni és áww....de jó nekik, hogy észt vehetnek ilyenen:)
    Eric+Tornacipő=Álompasi!!!!!♥
    Nem akarom, hogy Alex ezt most hallja, de olyan sexi lehetett öltönyben, tornacipővel és kócos hajjal....azt hittem, hogy menten elájulok mikor elolvasta!:D
    Na nem csorgatom tovább a nyálam, mert a végén elfogy, és az nem lenne jó.....mert a nyál fontos!!!!
    DE hülye vagyok....csak kezdek már fáradni:D
    Najó, befejeztem....siess nekem!!!:)

    Pusszancs!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fannii♥
      Alexenek is szólok, hogy kérjen fel, a többi már a fiúkon múlik:)
      Örülök, hogy elégedett vagy a leírással:) Kicsit féltem, hogy kevesellni fogod:D
      Igen:D Nagyon laza, kis lázadó:D Imádnivaló♥ :D
      Sietek, most fogom feltenni:D
      Köszi:)
      Puszi♥

      Törlés